Waarom u Valentijnsdag zou moeten vieren met een verzwaringsdeken: hier zijn 4 redenen

Waarom u Valentijnsdag zou moeten vieren met een verzwaringsdeken: hier zijn 4 redenen

Het is niet zo gemakkelijk om een perfect Valentijnscadeau te vinden waarmee u uw gevoelens aan uw partner kunt uitdrukken. Maar er is één cadeau dat echt een verschil zal maken. En dat is… betere bedprestaties! Niet te snel, we hebben het over de slaapprestaties van uw partner 🙂

Hier is de lijst van de top 4 redenen waarom het een goed idee is om uw geliefde deze Valentijnsdag te belonen met een verzwaringsdeken.

1. Verzwaringsdekens kunnen angst helpen bestrijden

Covid heeft op ieders leven een grote invloed gehad. Over de hele wereld melden mensen dat de door de pandemie veroorzaakte beperkingen een negatieve invloed hebben gehad op hun geestelijke gezondheid. Tot de meest voorkomende psychische stoornissen als gevolg van het coronavirus behoren:

– Angst, zich constant zorgen maken, stress

– Gevoelens van eenzaamheid

– Stemmingsstoornissen

– Risico op depressie

Een verzwaarde deken is een eenvoudig startpunt om uw partner te helpen zich getroost te voelen in deze onzekere tijden. Een verzwaringsdeken “aardt”, helpt het lichaam naar beneden te duwen en geeft het een algehele rustgevende knuffel wanneer uw partner niet kan slapen en angst voelt. Wat is er mooier, als u er om de een of andere reden zelf niet bent om deze knuffel te geven?

2. Het verzwaringsdeken kan uw partner het gevoel geven in een burrito gewikkeld te zijn

Het gebruik van een zwaartedeken wordt beschouwd als een van de varianten van therapie door middel van diepe druk, een soort therapie waarbij stevige, handmatige druk wordt gebruikt om chronische stress en hoge angstniveaus te verminderen. Het uitoefenen van druk op de huid stimuleert neurotransmitters zoals serotonine en melatonine die de hersenen kalmeren. Om dit effect te maximaliseren, legt u uw partner op het uiteinde van de verzwaringsdeken en rolt u haar/hem langzaam op, waarna jullie op de bank samen jullie favoriete film kijken.

3. Een verzwaringsdeken is een geweldig excuus om vroeger naar bed te gaan

Wanneer u een verzwaringsdeken gebruikt, vergt het serieuze wilskracht om een favoriete film af te kijken of door een Instagram-feed te blijven scrollen. Een verzwaringsdeken zal uw partner helpen sneller in slaap te vallen, langer in slaap te blijven, en de spanning te verlichten. Bedenk wel dat onze verzwaringsdekens ontworpen zijn om door één persoon gebruikt te worden, wat betekent dat uw partner egoïstisch mag zijn en het allemaal voor zichzelf kan houden 🙂

4. Een verzwaringsdeken kan uw partner helpen om boordevol energie wakker te worden

Help uw partner ontspannen in slaap te vallen en verkwikt wakker te worden na een goede nachtrust – verzwaringsdekens maken het mogelijk. Goed uitgerust en energiek zal uw geliefde klaar zijn om de meest gedenkwaardige Valentijnsdag met u door te brengen. En zelfs als u geen plannen hebt voor deze dag, dan kunt u gewoon samen onder de verzwaringsdeken kruipen, zodat u gewoon van elkaars omhelzing kunt genieten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom Sidebar

You can set categories/tags/taxonomies to use the global sidebar, a specific existing sidebar or create a brand new one.